έτοιμος-να-απαντήσει-στο-εξώδικο-της-π-1007981
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.05.2022 | 17:20

Έτοιμος να απαντήσει στο εξώδικο της Πισπιρίγκου ο Μάνος Δασκαλάκης

O Μάνος Δασκαλάκης έλαβε εξώδικο από την εν διαστάσει σύζυγο του, Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία βρίσκεται ακόμη στις φυλακές Κορυδαλλού και ετοιμάζεται να της “απαντήσει”.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο πατέρας των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε λίγα χρόνια, θα απαντήσει στο εξώδικο της Πισπιρίγκου ότι από τα προσωπικά αντικείμενα δε θα πάρει το παραμικρό και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ένας προσωπικός φάκελος με σημαντικά έγγραφα που βρίσκεται στο σπίτι.

Όσο αφορά το κινητό τηλέφωνο – του οποίου ο λογαριασμός είναι στο όνομα της κατηγορουμένης – θα αναφέρει στο εξώδικο του πως είναι διατεθειμένος να πληρώνει ο ίδιος τους λογαριασμούς και πως δε θα χρειαστεί να δαπανήσει κανένα χρηματικό ποσό η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να απαντήσει και για τους οικογενειακούς τάφους όπου σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, θα πει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα μέριμνας στους τάφους και ότι έπρεπε να κάνει, το έχει ήδη μεριμνήσει χωρίς να χρειάζεται υποδείξεις.

Το εξώδικο το οποίο έλαβε, χαρακτηρίζεται από το περιβάλλον του Μάνου Δασκαλάκη ως “άνευ ουσίας” και ο εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης φέρεται να είναι έτοιμος για όλα.