eτοιμάζει-τηλεοπτική-μεταγραφή-η-ελέν-324081
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.11.2019 | 15:34

Eτοιμάζει τηλεοπτική μεταγραφή η Ελένη Μενεγάκη

Mετά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον Alpha ψιθυρίζεται πως ετοιμάζεται να εγκαταλείψει και η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας το συμβόλαιο λήγει χωρίς – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές – να έχει υπάρξει συζήτηση ανανέωσης μεταξύ των δύο πλευρών.

Το κανάλι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη ως αντικαταστάτρια της Ελένης, ωστόσο εκείνη δεν έχει δώσει τη δική της απάντηση.

Ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής θέλει την ίδια να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στο Mega, βρίσκοντας μάλιστα θέση στην ίδια ζώνη με αυτή που την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στον Alpha.

Σημειώνεται πως αν όλα επαληθευτούν πρόκειται να έχουμε μια… επανάληψη του 2005 όταν η Ελεονώρα Μελέτη αντικατέστησε την Μενεγάκη στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Πρωινός Καφές, με τη δεύτερη να κάνει την έκπληξη βγαίνοντας με νέα πρωινή εκπομπή, με τίτλο Ελένη, μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η ίδια είχε δικαιολογήσει τότε τη μεταγραφή της λέγοντας ότι «ακολούθησε τον τότε άντρα της Γιάννη Λάτσιο», που είχε προηγηθεί στη μετακίνηση από τον ένα σταθμό στον άλλο.