Πέμπτη
8
Ιούνιος
Back

Ετοιμαστείτε: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν λεφτά

Ζώδια: Ο πλανήτης του Δία έχει ήδη πάρει τη θέση του στον Ταύρο, τον οποίο θα αφήσει για λίγο μετά τις 25/05, αλλά σύντομα θα επιστρέψει ξανά στο ίδιο ζώδιο. Ο πλανήτης Δίας, συνδέεται άμεσα με την τύχη, τα χρήματα, την επέκταση και τις ευκαιρίες. Το γεγονός πως θα βρίσκεται στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό, καθώς θα έχουμε περισσότερη σταθερότητα και αποφασιστικότητα σε ότι αφορά τα οικονομικά θέματα.

Ταύρος

Για έναν ολόκληρο χρόνο σχεδόν, θα έχετε τον Δία στο ζώδιο σας, και αυτό σημαίνει πως είναι η στιγμή να φέρετε σε πρώτο πλάνο τα επαγγελματικά, τα οικονομικά σας και την επιτυχία σας. Είναι η κατάλληλη περίοδος να πάρετε όποιο ρίσκο επιθυμείτε εδώ και καιρό, να κάνετε μια επέκταση, ή να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία. Πέρα από την διασκέδαση, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε οικονομικούς στόχους και όνειρα, τα οποία θα έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν πραγματικότητα. Αυτός ο χρόνος θα είναι ιδανικός για θέματα καριέρας και χρημάτων.

Δίδυμοι

Ο Δίας από τον 12ο Ηλιακό σας οίκο, δηλαδή από τον Ταύρο για έναν ολόκληρο χρόνο σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και σταθερότητα στον τομέα των οικονομικών. Τους τελευταίους μήνες, ενδεχομένως να είχατε χάσει λίγο το μέτρο και τους ρυθμούς σας, ωστόσο από τα μέσα Μαΐου μπαίνετε και πάλι σε σταθερές τροχιές. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξει εξέλιξη, επιτυχίες και νέες συνεργασίες, οι οποίες πέρα από φιλοδοξίες θα φέρουν και καλύτερες αμοιβές. Μείνετε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας και θα δείτε σταδιακά τα πράγματα να αλλάζουν, όλο και προς το καλύτερο.

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους, ο Δίας από τον Ταύρο θα σας βοηθήσει να επεκταθείτε. Είτε ψάχνετε να αποκτήσετε κάποιο σπίτι, είτε να κάνετε ένα μεγάλο βήμα, το οποίο αφορά κάποιο ακίνητο ή περιουσία, αυτό το διάστημα είναι μια πολύ καλή στιγμή. Κάνετε πλάνα για το μέλλον, και σκέφτεστε πως θα επεκταθείτε, προκειμένου να εκπληρώσετε όλο και περισσότερες επιθυμίες. Σημαντική ανάπτυξη θα έχετε στα επαγγελματικά σας ιδιαίτερα αν ασχολείστε με τον τομέα της έρευνας, της τεχνολογίας, της δικτύωσης. Επομένως, συνεχίστε να ψάχνετε για τις καλύτερες επιλογές σας, και μόλις τις βρείτε, προχωρήστε το επόμενο βήμα.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!