Κυριακή
1
Οκτώβριος
Back

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Μουσική παράσταση στην πανσέληνο του Ιουνίου

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών σε συνεργασία με το Ινστιτούτο της Δανίας, παρουσιάζει, με αφορμή την πανσέληνο του Ιουνίου, μια παράσταση μουσικής και χορού, στην οποία συμμετέχουν Δανοί, Έλληνες, Νορβηγοί και Γάλλοι καλλιτέχνες.

Την Πέμπτη 28 του μηνός, στις 9 το βράδυ, η εκδήλωση ξεκινά μπροστά από το ιστορικό κτήριο Σίνα του Εθνικού Αστεροσκοπείου – σχεδιασμένο από τον Δανό αρχιτέκτονα Theophil Hansen και ενεργό από το 1846, ως το πρώτο ερευνητικό Ίδρυμα στην Ελλάδα. Ο Per Bloch (φωνή, electronics), η Κρυσταλία Θεοδώρου (electronics), ο Live Johansson (τσέλο) και η Christine Raft (πιάνο) παίρνουν τα ηνία της full moon concert, με την Eβίτα Πιταρά και τον Cédric Gagneur να δένουν το θέαμα στο χορευτικό κομμάτι.

Θα ακολουθήσει παρατήρηση του ουρανού από το ιστορικό τηλεσκόπιο Δωρίδη, το οποίο θα είναι σε λειτουργία από το πέρας της παράστασης και έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Πληροφορίες
Λόφος Νυμφέων, Θησείο
Δεν απαιτείται προκράτηση θέσης, εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο από τις 8 μ.μ. μέχρι εξαντλήσεως
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!