kλείδωσε-το-προφίλ-της-στο-facebook-η-εισαγγ-776657
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 15.05.2020 | 09:05

“Kλείδωσε” το προφίλ της στο Facebook η Εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη

Απόρρητο έκανε το λογαριασμό της στο facebook η Εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη, Αριστοτέλεια Δόγκα μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω της αγόρευσής της.

Υπενθυμίζεται ότι η δικαστική ολομέλεια και ο πρόεδρος Δημ. Βερβεσός, ζήτησαν μετά την αγόρευση της εισαγγελέως την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου καθώς οι αναφορές στους συνηγόρους υπεράσπισης προσέβαλλαν όπως αναφέρουν, το δικηγορικό σώμα και τον ρόλο του υπερασπιστή δικηγόρου.

Η Εισαγγελέας που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την αγόρευση της για την δολοφονημένη Ελένη Τοπαλούδη, πριν κλείσει το προφίλ της, διέγραψε την τελευταία της ανάρτηση με την φωτογραφία από το βάζο με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που της χάρισαν οι οι γονείς της φοιτήτρια και είχε συνοδεύσει με την εξής λεζάντα:

«Το ωραιότερο και πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου. Κυρία Κούλα… Σας ευχαριστώ», έγραψε η κ. Δόγκα.

Είναι πιθανό η Εισαγγελέας να αναγκάστηκε να προβεί σε αυτή την κίνηση μετά το μεγάλο ενδιαφέρον του Τύπου για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον καταιγισμό αντιδράσεων από ανθρώπους που τη συνεχάρησαν για το έργο της, ενώ δεν έλειψαν και ορισμένοι από τους δικηγορικούς κύκλους, που της επιτέθηκαν.

Δείτε επίσης:

Υπόθεση Τοπαλούδη: Το μεσημέρι η απόφαση του δικαστηρίου

Δίκη Τοπαλούδη: Όπισθεν Σκέρτσου για την εισαγγελέα μετά τις αντιδράσεις

Ένταση στη δίκη Τοπαλούδη: Σύμβουλος του ΔΣΑ εισέβαλε στην αίθουσα