πετιλόν-αυτός-είναι-ο-παρουσιαστής-πο-663861
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 02.08.2019 | 08:48

Πετιλόν: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που συνελήφθη για κλοπή στην Αθήνα

Ο Ερρίκος Πετιλόν είναι ο γνωστός παρουσιαστής που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, την ώρα που προσπαθούσε μαζί με συνεργό να αποσπάσει το κινητό τηλέφωνο μίας γυναίκας μέσα από την τσάντα της.

Ο περίφημος γόης των Αθηνών, Ερρίκος Πετιλόν, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιαστής, συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Ο 58χρονος άνδρας, επιχείρησε να κλέψει το κινητό τηλέφωνο μιας νεαρής γυναίκας μέσα από την τσάντα της!

Ο Ερρίκος Πετιλόν έγινε αμέσως αντιληπτός και οι φωνές που έβαλε η γυναίκα κινητοποίησαν τις Αρχές, με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν αμέσως.

Ο Ερρίκος Πετιλόν δεν έδειξε διάθεση να φύγει από το σημείο. Λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Μόλις πρόσφατα βγήκε από την ψυχιατρική κλινική, καθώς το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Άλλωστε, η πράξη του ήταν μάλλον απερίσκεπτη και εκτός λογικής, καθώς δεν θα μπορούσε να έχει προβεί σε μία τέτοια κλοπή με τόσο κόσμο γύρω του, μέρα-μεσημέρι.
Η μάχη με τη διπολική διαταραχή

Όπως είχε δηλώσει ξανά ο ίδιος, παλεύει χρόνια με τη διπολική διαταραχή:

«Ταλαιπωρούμαι αρκετά χρόνια από διπολική διαταραχή. Είναι κληρονομικό και μάλιστα οι γιατροί, μου είπαν ότι είχα χαρακτηριστικά αυτής της ψυχικής νόσου από μικρό παιδί και άργησα να το ανακαλύψω. Απέφευγα να συναντιέμαι με αγαπημένους ανθρώπους και έκανα πράγματα αυτοκαταστροφικά. Όταν τελείωσα τις ουσίες, έκανα πισωγυρίσματα ψάχνοντας μια ισορροπία στη ζωή μου.

Μετά, όμως όταν πάθαινα κρίσεις διπολικής διαταραχής, το μυαλό μου πήγαινε αμέσως στις ουσίες. Ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή, παράλληλα με συνεδρίες. Μου αρέσει να βοηθάω κόσμο που πάσχει από αυτή την ψυχική νόσο και για αυτό το λόγο αποφάσισα να ακολουθήσω τη θεραπευτική συμβουλευτική».

Δείτε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου όπου μιλάει για τη μάχη του με τις ψυχολογικές διαταραχές.

Tην περίπτωση Πετιλόν, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα STAR: