ερωτευμένη-η-ιωάννα-παλιοσπύρου-αυτό-1036948
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 11.04.2023 | 10:51

Ερωτευμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Τη δική της ανάσταση στην προσωπική ζωή ζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έχοντας ανέβει τον Γολγοθά της μετά τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι από τα χέρια της σατανικής Εφης Κακαράντζουλα το πρωινό του Μαΐου του 2020.

Ένα πρωινό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της, με την Ιωάννα να κουβαλά στο σώμα και στην ψυχή της τα σημάδια από εκείνη τη φρικιαστική ημέρα που έμελλε να παγώσει το πανελλήνιο.

Η ίδια είδε στα 34 χρόνια τη ζωή της να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Το ανέμελο κορίτσι γεμάτο όνειρα και δίψα για ζωή ένιωθε το πρόσωπό της να λιώνει. Από τη μια στιγμή στην άλλη το χαμόγελο χάθηκε και τη θέση του πήραν ο πόνος, η απόγνωση και ένα μεγάλο «γιατί». 6Η Ιωάννα βρήκε, όμως, το κουράγιο να σταθεί και πάλι όρθια. Πάλεψε με τους εφιάλτες της και τους νίκησε. Χειρουργεία το ένα μετά το άλλο, μέχρι να δει και πάλι το πρόσωπό της στον καθρέφτη, να πετάξει από πάνω της τη μάσκα του πόνου. Και τώρα, έχοντας ανέβει τον δικό της γολγοθά, ζει την ανάστασή της και στην προσωπική της ζωή, την οποία διαφυλάττει σαν κόρη οφθαλμού, και μπορεί και χαμογελά.

bitrioli paliospyrou efi

Παρ’ όλα αυτά όμως, ακόμη και σε βίντεο που ανεβάζει στο TikTok έπειτα από ερωτήσεις ακολούθων της στα social media προσπαθεί να κρατά πράγματα μόνο για εκείνη. Οπως είχε κάνει στο παρελθόν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ρωτάτε πολύ συχνά για την ερωτική μου ζωή. Αν είμαι ερωτευμένη, αν είμαι ευτυχισμένη και αν είμαι με κάποιον. Με αφορμή αυτό, θέλω να σας πω δύο σημαντικά πράγματα. Πρώτον, ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες έχουμε μία φυσιολογική ερωτική ζωή.

paliospirou.joanna 79697626 2682740748474781 8968106181884271741 nΠροφανώς, δεν είμαστε όλοι για όλους. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι και οι σύντροφοι που ταιριάζουν και κουμπώνουν στον καθένα μας. Οπως ένας άνθρωπος χωρίς αναπηρία μπορεί να έχει μία όμορφη ερωτική ζωή, το ίδιο μπορεί να έχει και ένας άνθρωπος με αναπηρία. Οπότε το ίδιο ισχύει και για εμένα». Η γυναίκα-σύμβολο, λοιπόν, χαμογελά και η ευτυχία της έχει, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, ονοματεπώνυμο: Θάνος Δρίβας!

PALIOSP

Ο κούκλος που έγινε ο φύλακας-άγγελος της Ιωάννας στο ταξίδι ζωής της, που της απαλύνει τον πόνο σε αυτό το ταξίδι, που περιλαμβάνει και τη διαδικασία αποκατάστασης των εγκαυμάτων της! Ανθρωπος της «Espresso» μάλιστα έχει δει πολλές φορές τον Θάνο να στέκεται διακριτικά αλλά σε απόσταση αναπνοής δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ακόμη και όταν εκείνη δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις για τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη όλων μας. Αλλωστε, μετά τον εφιάλτη της η Ιωάννα δημιούργησε το Ioanna Paliospirou Foundation, μία κοινότητα για όλους τους εγκαυματίες που έχουν ανάγκη συμπαράστασης. Ο Θάνος, ασφαλιστής στο επάγγελμα, δεν αφήνει το βλέμμα του από εκείνη κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. paliospyrou

Και μόνο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, κάμερες και φωτογραφικούς φακούς την κοιτά τρυφερά αγγίζοντάς την στο πρόσωπο και δείχνοντας πόσο σημαντική είναι και η ίδια για εκείνον! Ο κούκλος ασφαλιστής ήρθε κοντά με την Ιωάννα μέσω κοινών τους φίλων και, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα η «Espresso», είναι ιδιαίτερα ζωόφιλο, μια και στο προφίλ του στο Instagram (το οποίο ακολουθεί και η Ιωάννα) δείχνει τη λατρεία του στο πανέμορφο σκυλί του! paliospyroyΗ αγάπη του όμως δεν περιορίζεται στα τετράποδα, αλλά και στον Παναθηναϊκό, μια και είναι φανατικός φίλαθλος του «Τριφυλλιού», ενώ όσοι τον ξέρουν καλά λένε πως είναι φαν της ροκ, των συναυλιών και των ταξιδιών! Στο πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής του όμως διάλεξε να είναι συνοδοιπόρος η Ιωάννα, με τον ίδιο να είναι ο φύλακας-αγγελός της και εκείνη να λάμπει από ευτυχία! 2

1 2

πηγή: espressonews.gr