eros-ramazotti-αντώνης-ρέμος-από-την-ψαρρού-στο-η-492846
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 08.06.2018 | 16:49

Eros Ramazotti – Αντώνης Ρέμος: Από την Ψαρρού στο Ηρώδειο

Για πολλούς είναι σίγουρα έκπληξη, όχι τόσο η σύμπραξη του Eros Ramazzotti με τον δικό μας, Αντώνη Ρέμο, όσο το location της συναυλίας τους, που απέχει πολύ από την Ψαρρού της Μυκόνου. Θα εμφανιστούν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο θέατρο Ηρώδου του Αττικού, για μια μοναδική συναυλία, διάρκειας περίπου τριών ωρών.

Πρόκειται για μία σύμπραξη πολύ διαφορετική από το περσινό τους live στο «νησί των ανέμων», με ένα σχεδόν μοιρασμένο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόγραμμα. Σε αυτό ο Ramazzotti θα ερμηνεύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως το «Un angelo di steso», το «Musica e» και το «Un altra te», τις οποίες δεν είπε καν στην εμφάνισή του στη Μύκονο.

Ο Αντώνης Ρέμος περιμένει απλά την οριστική ημερομηνία της συναυλίας -θα γίνει πιθανότατα τον Ιούλιο ή μέχρι τις αρχές Αυγούστου- για να αρχίσει να προετοιμάζει ένα πρόγραμμα κατά τι διαφορετικό από τα συνήθη του.

Θεωρείται βέβαιο ότι θα ερμηνεύσει κάποια πολύ αγαπημένα τραγούδια, που δεν θα είναι δικά του, δεν θα λείψουν όμως και κομμάτια-σταθμοί στην μέχρι τώρα πορεία του.

Το highlight της βραδιάς αναμένεται να είναι κάποια ντουέτα με τον Eros Ramazotti σε πασίγνωστα τραγούδια που θα ακουστούν σε ένα τελείως διαφορετικό χώρο, ο οποίος αναμένεται να κατακλυστεί από τους θαυμαστές των δύο τραγουδιστών.