Εργολάβος κηδειών άφησε άταφη γυναίκα επί ώρες αλλά ο δήμος τον επιβράβευσε! - Aftodioikisi.gr
Σάββατο
27
Νοέμβριος
Back

Εργολάβος κηδειών άφησε άταφη γυναίκα επί ώρες αλλά ο δήμος τον επιβράβευσε!

Ένα πρωτοφανές περιστάτικο σημειώθηκε στο Αίγιο, με τις δημοτικές υπηρεσίες να επιχειρούν στη συνέχεια να το «θάψουν» επιμελώς.

Με βάση στοιχεία που αποκαλύπτει το pelop.gr, όλα συνέβησαν όταν ο Δήμος ενημερώθηκε από Γραφείο Τελετών, αλλά και τους οικείους αποβιώσασας ηλικιωμένης, για την ταφή της στο νεκροταφείο.

Mέλη της οικογένειάς της, μάλιστα, ήρθαν και οι ίδιοι σε επαφή με ιδιώτη εργολάβο του χώρου, για να κανονίσουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

Αφού εψάλη η εξόδιος ακολουθία στον ναό των Ταξιαρχών, ωστόσο, με έκπληξη οι συγγενείς της νεκρής διαπίστωσαν ότι ο Δήμος – διά του εργολάβου στον οποίο έχει παραχωρήσει το έργο της ταφής – δεν είχε ετοιμάσει το «κενοτάφιο».

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με τον κόσμο να περιμένει να γίνει η τελετή και την σορό να παραμένει στο φέρετρο. Τελικά χρειάστηκαν δύο ώρες για να βρεθεί ο εργολάβος και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.

Λίγο έλειψε, μάλιστα, η ταφή να ματαιωθεί για την επόμενη μέρα.

Με τον πιο πολύ κόσμο να έχει αποχωρήσει, η οικογένεια πρόλαβε εν τέλει να ενταφιάσει την εκλιπούσα, αφού πρώτα υπέμεινε μία επιπρόσθετη και απρόσμενη ψυχολογική και βιολογική ταλαιπωρία.

Αυτό που ξεπερνάει, όμως, κάθε όριο είναι πως την επόμενη μέρα η σύμβαση του εργολάβου ανανεώθηκε για 15 μήνες.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!