εργαζόμενη-μητέρα-εξοργίζει-νοικοκυ-211472
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 25.01.2018 | 08:15

Εργαζόμενη μητέρα εξοργίζει νοικοκυρές ρωτώντας «τι κάνετε όλη μέρα;»

Μια εργαζόμενη μητέρα καταφέρθηκε κατά όσων γυναικών έχουν μεν παιδιά, κάθονται ωστόσο στο σπίτι για να τα μεγαλώσουν.

Μπήκε λοιπόν στο Mumsnet, ένα μαμαδίστικο φόρουμ, για να τις ρωτήσει τι κάνουν όλη μέρα και πώς γεμίζουν τον χρόνο τους αφού ολοκληρωθούν οι καθημερινές δουλειές.

Και οι νοικοκυρές της απάντησαν με σαρκασμό και οργή, καθώς οι απορίες της δεν ήταν προφανώς απλές ερωτήσεις αλλά έκρυβαν εντός τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς.

Η άγνωστη Βρετανή απευθύνθηκε λοιπόν στην απλή οικοδέσποινα με παιδιά, κάτι που θεωρεί προφανώς ευκολότερη οδύσσεια από τη δική της, μιας και αυτή έχει τη δουλειά της να την κρατά απασχολημένη, αν και δεν υπολόγιζε στα σίγουρα τη μαζική συμμετοχή των νοικοκυρών!

«Κάνουμε ό,τι […] θέλουμε», της απάντησαν αρκετές με μερικά «γαλλικά», ενώ άλλη της είπε πως «σκαλίζουμε τη μύτη μας και ξύνουμε τα…»! Κάποια άλλη αποκρίθηκε πως είναι γνωστό ότι οι νοικοκυρές «περνούν τη μέρα τους καπνίζοντας μαριχουάνα» και άλλα τέτοια υπέροχα.

Στο παιχνίδι μπήκαν μετά δυναμικά και οι εργαζόμενες μητέρες, κατηγορώντας εκ νέου τις νοικοκυρές πως αυτό που κάνουν, να καθαρίζουν όλη μέρα το σπίτι δηλαδή, το κάνουν άνετα και οι οικιακές βοηθοί.

Κι ενώ οι περισσότερες απαντήσεις στο καυτό debate ήταν ειρωνικές και σαρκαστικές, άλλες πήραν το θέμα πιο σοβαρά και δημοσίευσαν ακόμα και το πλήρες ημερήσιο πρόγραμμά τους, τι κάνουν δηλαδή στο σπίτι όσο ο σύζυγος είναι στη δουλειά. Και δεν ήταν καθόλου εύκολο!

Η καλύτερη πάντως είπε πως κάνει τις δουλειές της και διαβάζει μετά τα βιβλία της, γυμνάζεται και απολαμβάνει καφέδες και γεύματα με τις φίλες της…

πηγη: newsbeast.gr