Έρευνα για βίντεο σχετικά με το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία σχετικά με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της εξάρθρωσης των εγκληματικών οργανώσεων λαθρεμπορίας χρυσού.

«Ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε διοικητική έρευνα σχετικά με βίντεο που προβάλλονται σε Μ.Μ.Ε. ως σχετιζόμενα με την υπόθεση της εξάρθρωσης των εγκληματικών οργανώσεων λαθρεμπορίας χρυσού», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως η ΕΡΤ μετέδωσε την Πέμπτη βίντεο από τη δράση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού, η δράση του οποίου έφτασε μέχρι την Τουρκία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις εικόνες βλέπουμε Κινέζο επιχειρηματία να μεταφέρει μέσα σε τσάντα 100.000 ευρώ στον Τούρκο λαθρέμπορο χρυσού στο στρατηγείο του στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η συναλλαγή ήταν στο πλαίσιο μιας άτυπης συνεργασίας που είχαν Κινέζοι επιχειρηματίες με το κύκλωμα για να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα.

Στο άλλο βίντεο βλέπουμε το επιχειρησιακό αυτοκίνητο της σπείρας του Τούρκου αρχηγού. Εκεί γίνεται η παράδοση του χρυσού σε Τούρκο υπήκοο, οδηγό λεωφορείου, ο οποίος με τουριστικό λεωφορείο μετέφερε τις πλάκες χρυσού στην Κωνσταντινούπολη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΕΥΝΑ, ΒΙΝΤΕΟ, ΚΥΚΛΩΜΑ, ΧΡΥΣΟΥ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]