Έρχεται αλλαγή στα Stories του Instagram - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
14
Ιανουάριος
Back

Έρχεται αλλαγή στα Stories του Instagram

Τον Φεβρουάριο του 2021, το Instagram είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι χρήστες τα Stories, χωρίς όμως θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες.

Τώρα, το δημοφιλές social media δοκιμάζει το κάθετο scroll στα Stories, που θυμίζει αρκετά τον τρόπο που λειτουργεί το TikTok. Χρήστες του Instagram από Βραζιλία και Τουρκία αναφέρουν ότι τα Stories δεν λειτουργούν με swipe δεξιά και αριστερά, αλλά με κάθετο scroll.

Με την νέα αυτή αλλαγή, οι χρήστες με κάθετο scroll θα μεταφέρονται στα Stories του επόμενου φίλου τους, ενώ με το παραδοσιακό οριζόντιο scroll θα συνεχίσουν να βλέπουν Stories από τον ίδιο χρήστη.

To Instagram δεν έχει ανακοινώσει πότε εάν το νέο χαρακτηριστικό στα Stories θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, καθώς περιμένει να δει τις αντιδράσεις από τη νέα αυτή αλλαγή.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!