epsilon-ποιοι-δημοσιογράφοι-θα-ηγούνται-στο-322767
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 26.08.2018 | 20:01

Epsilon: Ποιοι δημοσιογράφοι θα ηγούνται στο κανάλι του Σαββίδη

Αντίστροφα μετράμε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Τα κανάλι καταστρώνουν τα σχέδιά τους με στόχο την κορυφή της τηλεθέασης. Το πρόγραμμα του Epsilon ωστόσο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη μπαίνει σε νέα εποχή σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στο καλοκαίρι έγιναν σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα ενώ έγιναν και οι απαραίτητες προσθήκες με ριάλιτι, talent shows και ελληνικές σειρές.

Ένα παζλ που δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη είναι αυτό της ενημέρωσης.

Ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού Δημήτρης Μιχαλέλης βρίσκεται σε συζητήσεις με πρόσωπα για την στελέχωσή του, που πάντως βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» η Έλλη Στάη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του σταθμού.

Η πολύπειρη δημοσιογράφος συζητά με το κανάλι εδώ και καιρό και οι επαφές είναι σε τελικό στάδιο. Όπως αναφέρεται μάλιστα η Έλλη Στάη, πέρα του δελτίου θα παρουσιάσει και ενημερωτική βραδινή εκπομπή. Όσον αφορά το μεσημβρινό δελτίο (που η ώρα μετάδοσης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη) θα είναι η Λίνα Δρούγκα.

Η δημοσιογράφος έχει διαγράψει σημαντική πορεία ως εκφωνήτρια του δελτίου του Mega. Από το Mega προέρχεται και ο διευθυντής σύνταξης Βίκτωρ Βλαχογιάννης που έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στην τηλεόραση.

Πηγή: dailymedia.gr