Επιχείρηση απεγκλωβισμού τουριστών στα Δερβενοχώρια

Επιχείρηση απεγκλωβισμού στήθηκε από το πρωί από την Πυροσβεστική στην κορυφή της Πάρνηθας, εξαιτίας δύο Γάλλων που μαζί με τους 4 σκύλους τους εγκλωβίστηκαν εδώ και 4 ημέρες στην Επαρχιακή Οδό Φυλής- Δερβενοχωρίων, λίγο πριν το χωριό Πύλη.

Οι Γάλλοι κινήθηκαν για να κατασκηνώσουν στην περιοχή, παρά τις συνεχείς προειδοποιήσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την κακοκαιρία και εγκλωβίστηκαν με το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό τους, λόγω του όγκου του χιονιού, αλλά δήλωσαν ότι είχαν προμήθειες και τρόφιμα και δεν υπήρχε φόβος για την υγεία τους.

Ο απεγκλωβισμός τους έγινε επιτυχώς και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα, ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι οι αξιωματικοί που πιστεύουν ότι κάποια στιγμή πρέπει και στην Ελλάδα να ισχύσει ό,τι και σε πολλές χώρες του εξωτερικού και να επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο σε όσους προκαλούν τέτοιου είδους πολυέξοδες επιχειρήσεις και κινητοποίηση της κρατική μηχανής ασκόπως και παρότι έχουν εκδοθεί σχετικές προειδοποιήσεις από τις αρμόδιες Αρχές.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ, ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΑ, ΠΑΡΝΗΘΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!