επιβεβαιώνει-η-ελ-ασ-έκρηξη-βόμβας-στη-433650
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 28.03.2018 | 08:54

Επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ έκρηξη βόμβας στην καρδιά της Αθήνας που κανείς δεν… γνώριζε-

Υπολείμματα ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού, επιβεβαιώνει η ΕΛ.ΑΣ ότι βρέθηκαν σε φυλάκιο που βρίσκεται ανάμεσα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και το Πεδίον του Άρεως.

Πρόκειται για τη βόμβα, η οποία εξερράγη τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, η οποία, ωστόσο, δεν έγινε αντιληπτή, παρά μόνο όταν σήμερα, η ομάδα “Κύκλος Ασύμμετρου Μητροπολιτικού Πολέμου /FAI-FRI”, ανέλαβε την ευθύνη της ενέργειας, με κείμενο σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ στο σημείο, εκτός από τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, εντόπισε και ίχνη πυρίτιδας, ενώ το φυλάκιο έχει υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Όλα τα στοιχεία περισυνελέγησαν και εξετάζονται.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για… “δοκιμαστική ενέργεια” ατόμων που τώρα μαθαίνουν τον τρόπο συνδεσμολογίας τέτοιου είδους ωρολογιακού μηχανισμού, γεγονός που έχει προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις Αρχές, ενώ να σημειωθεί ότι δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Οι συντάκτες του κειμένου ανάληψης της ευθύνης σημειώνουν ότι η έκρηξη πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου καθώς και σε άλλα πέντε άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.