επιβάτης-καταγγέλλει-ότι-ο-στ-θεοδωρά-1154085
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.03.2023 | 12:58

Επιβάτης καταγγέλλει ότι ο Στ. Θεοδωράκης του «χρέωσε» ερώτηση που δεν έθεσε ποτέ στον πρωθυπουργό

Σε μια σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε ο Στέργιος Μιναέμης, επιβάτης του μοιραίου τρένου των Τεμπών, ο οποίος κλήθηκε από την εκπομπή Πρωταγωνιστές του Σταύρου Θεοδωράκη να θέσει ερωτήματα στον πρωθυπουργό κατά την πρόσφατη αμφιλεγόμενη συνέντευξή του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σούπερ Κατερίνα», η οποία προβάλλεται από τον Alpha, το ίδιο κανάλι δηλαδή που φιλοξένησε και τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, ο κ. Μιναέμης κατήγγειλε ότι όχι μόνο ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν έθεσε καμία από τις 16 ερωτήσεις που είχε στείλει, αλλά αντιθέτως επικαλέστηκε το ονοματεπώνυμό του, για να θέσει στον πρωθυπουργό μια τελείως διαφορετική ερώτηση.

Μάλιστα, ο κ. Μιναέμης τονίζει ότι όταν επικοινώνησε με την εκπομπή προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός έλαβε την απάντηση ότι δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι πλέον.

«Έστειλα περίπου 16 ερωτήματα και είδα ότι απαντήθηκε ένα που δεν έχει τεθεί καθόλου. Σαν κάποιος να ρώτησε τον εαυτό του. Όταν μου ζητήθηκε από την εκπομπή του κ. Θεοδωράκη να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, αφιέρωσε μιάμιση μέρα από τη ζωή μου για να βρω ερωτήματα που αντιπροσωπεύουν τόσο εμένα, όσο και τη νεολαία. Στο email που έστειλα δεν υπήρχε κάποιο τέτοιο ερώτημα», τόνισε ο επιβάτης του τρένου.

Όταν μάλιστα επικοινώνησε με την εκπομπή, η απάντηση που καταγγέλλει ότι έλαβε ήταν: «Τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι».