Επιτροπή Λοιμωξιολόγων: Ανοίγουν Φροντιστήρια, τέλος & στα μηνύματα για καταστήματα

Γυμνάσια-Λύκεια

Το άνοιγμα των φροντιστηρίων για τη Γ’ Λυκείου, αλλά και των φροντιστηρίων ξένων γλωσσών για όσους μαθητές δίνουν εξετάσεις, εισηγείται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων με φόντο τα σημερινά 2.093 νέα κρούσματα, τους 96 θανάτους και τους 765 διασωληνωμένους. 

Επίσης, η επιτροπή, εισηγείται την κατάργηση του click away και του click inside από τις 15 Μαΐου για τα καταστήματα άνω των 500 τετραγωνικών και με έναν πελάτη ανά 50 τ.μ. και όχι 1 άτομο ανά 100 τ.μ.

Η επιτροπή έδωσε και το πράσινο φως για το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η κυβέρνηση.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το υπουργείο Υγείας έδωσε  οδηγίες για τη διά ζώσης επαναλειτουργία των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων όλης της χώρας από τη Δευτέρα 10 Μαΐου, ως προς την εφαρμογή του μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό.

Παράλληλα, το υπουργείο Εργασίας επιβεβαίωσε ότι δεν θα επαναλειτουργήσουν από την Δευτέρα οι παιδικοί σταθμοί. 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, PROTEINOMENA, 10 ΜΑΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]