επίθεση-στο-ατ-ομονοίας-αυτοί-είναι-οι-544961
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 16.10.2018 | 08:05

Επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας: Αυτοί είναι οι τραυματίες αστυνομικοί (φωτο)

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δημοσιεύει φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας.

«Όλοι Τρίτη ώρα 12.00 στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για την δολοφονική επίθεση εναντίον των συναδέλφων μας» αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε ανάρτησή της στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται οι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά την επίθεση στο ΑΤ Ομονοίας.

Στην ανάρτηση οι αστυνομικοί επαναλαμβάνουν ότι θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη, 16.10.2018, στο σημείο της επίθεσης.

Η ΕΑΣΥΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ακόμα μια δολοφονική επίθεση από τους «γνωστούς και χαϊδεμένους» εναντίον συναδέλφων μας. Αλήθεια ποιος αγωνιστικός λόγος υποκίνησε αυτήν την ενέργεια;

Η Ένωσή μας έχει καταγγείλει από καιρό την αποδόμηση υπημερεσιών που μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα. Η Ηγεσία απαντά με τη σύσταση πεζών περιπολιών τη χρησιμότητα των οποίων έχουμε από καιρό καταγγείλει.

Δυστυχώς όμως οι συνάδελφοι της ανωτέρω υπηρεσίας δέχθηκαν το μένος των μπαχαλάκηρων και αλήθεια περιμένουμε να μας πουν οι ιθύνοντες με ποιον εξοπλισμό περίμεναν να τους αντιμετωπίσουν.

H Ένωση Αθηνών αύριο 16 Οκτωβρίου & ώρα 11:45 θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Α.Τ. Ομόνοιας όπου οι συνάδελφοί μας δέχθηκαν δολοφονική επίθεση.

Ήταν η πρώτη «επιτυχημένη» μέρα της εμφανούς αστυνόμευσης, γι’ αυτό μάλλον σουλάτσαραν ανενόχλητοι όλοι αυτοί. Ήταν δίκαιο (οι πεζές) και έγινε πράξη».