eπίθεση-στην-καλλιθέα-τα-ρούχα-είχαν-κ-779124
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.05.2020 | 11:43

Eπίθεση στην Καλλιθέα: «Τα ρούχα είχαν κολλήσει πάνω της, φώναζε βοήθεια»

Με τραύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα χέρια νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων ιδιωτικής κλινικής η 34χρονη που δέχθηκε χθες επίθεση με καυστικό υγρό ενώ έφτανε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι γιατροί δίνουν μάχη να σώσουν το αριστερό της μάτι, ενώ έχει υποστεί βαθιά εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός της.

Παράλληλα είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας και άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας λαμβάνουν ήδη καταθέσεις. Ταυτόχρονα εξετάζονται τα στοιχεία τόσο από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων, ενώ οι αρχές θα εξετάσουν και το κινητό της γυναίκας, αναζητώντας πιθανές πληροφορίες που θα ενισχύσουν τις έρευνες και θα δείξουν εάν είχε δεχθεί πρόσφατα απειλές.

Όπως είπε μάρτυρας, που βρισκόταν μέσα στο φαρμακείο όταν μπήκε εκεί η 34χρονη, το πρόσωπό της ήταν κατακόκκινο, τα ρούχα της είχαν κολλήσει πάνω της και φώναζε βοήθεια. Πήγε δίπλα, μέσα στο φαρμακείο, κι έβγαλε τα ρούχα της. Όλο το σώμα της ήταν κατακόκκινο. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο, πρόσθεσε. 

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιο άτομο θα ήθελε να μου κάνει κακό. Αυτό που θυμάμαι είναι μια γυναίκα με μαύρα ρούχα να εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά μου, την ώρα που περίμενα το ασανσέρ στο κτίριο όπου εργάζομαι και να μου πετά ένα καυστικό υγρό» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η 34χρονη.