επίθεση-με-βιτριόλι-το-θύμα-αναφέρθηκ-780012
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2020 | 15:43

Επίθεση με βιτριόλι: Το θύμα αναφέρθηκε σε συνάδελφο της – Τι έψαξε η αστυνομία

 Σήμερα φαίνεται πως θα είναι μια σημαντική στιγμή για την εξέλιξη της υπόθεσης με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, αφού το θύμα θα δώσει την πρώτη αναλυτική της κατάθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες σε σύντομη επικοινωνία που είχε η 34χρονη Ιωάννα, χθες, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας αναφέρθηκε σε συγκεκριμένη συνάδελφο της. Μάλιστα, έδωσε πληροφορίες για έντονο περιστατικό που είχε γίνει λίγες μόνο μέρες πριν την επίθεση.
Η αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, έψαξε το συγκεκριμένο πρόσωπο, συνάδελφο της. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είχε σχέση με το περιστατικό, αφού φέρεται να ήταν αλλού όταν έγινε η επίθεση. Να σημειωθεί ότι το θύμα υποστηρίζει ότι δεν έχει αναγνωρίσει στο πρόσωπο της γυναίκας με τη μάσκα και τα μαύρα ρούχα συγκεκριμένο άτομο. Αναφέρει ότι η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και μάλλον σκούφο.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η κοπέλα κάλεσε τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα, υποστηρίζοντας ότι πιστεύει ότι η επίθεση σχετίζεται με την εργασία της και ότι η δράστης φαινόταν να γνωρίζει πολύ καλά την πολυκατοικία

Να σημειωθεί ότι μόλις η γυναίκα της πέταξε το οξύ διέφυγε πίσω από το θύμα της. Ήξερε ακριβώς πού να στρίψει ώστε να κρυφτεί  και να μην καταγραφεί στις κάμερες. Μάλλον έστριψε δεξιά προς τη Θησέως.

Η αστυνομία εξετάζει  όλα τα βίντεο αλλά και το κινητό και τους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυο που διαθέτει η Ιωάννα. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων.

Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ και μιλάει ελάχιστα. Τα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ βαριά. Έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Προσπάθεια γίνεται από οφθαλμιάτρους για να σώσουν και το αριστερό της μάτι.