επίθεση-με-βιτριόλι-τι-δεν-είπε-η-έφη-γι-892393
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.04.2021 | 08:31

Επίθεση με βιτριόλι-Τι δεν είπε η Έφη για την Ιωάννα -Ποιο είναι το προσωπικό ζήτημα

Επίθεση με βιτριόλι-Τι δεν είπε η Έφη για την Ιωάννα –Ποιο είναι το προσωπικό ζήτημα

Τη μεταμέλεια και τη συγγνώμη της προς την Ιωάννα και την οικογένειά της εξέφρασε η κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της άτυχης γυναίκας.

Η 36χρονη αρνήθηκε ότι ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. Γνώριζε το θύμα από κοινό φιλικό κύκλο και υποστήριξε ότι ένα προσωπικό ζήτημα ήταν εκείνο που την ώθησε να ρίξει καυστικό υγρό στην 35χρονη, χωρίς να το αποκαλύψει!

Στην ερώτηση της ανακρίτριας εάν αποδέχεται την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε:

«Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Ολα τα έτη του ενήλικου βίου μου τα έχω διανύσει χωρίς παραβατική συμπεριφορά. Η στάση μου αυτή απέδειξε ότι υπερισχύει ο τρόπος ανατροφής μου και η δομή της προσωπικότητάς μου. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη και για αυτό με τη σημερινή μου απολογία μου θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της, την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν. Λυπάμαι ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου».

«Είχα αρρωστημένη εμμονή μαζί της»

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο θέλησε να επιτεθεί στην Ιωάννα, ανέφερε ότι αιτία ήταν ένα προσωπικό ζήτημα, για το οποίο θα μιλήσει στο δικαστήριο.

«Απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Τη θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και με έκανε να δω τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία. Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες. Δεν θα ήθελα να παρερμηνευτεί τίποτα από τα παραπάνω με εικασίες και φανταστικά σενάρια για αυτό. Προς το παρόν παραμένω σε όσα είπα ως τώρα», υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλλά να την πονέσω»

Η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι όταν αποφάσισε να ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες, λέγοντας ότι «με την κίνησή μου αυτή δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Δεν στόχευσα ποτέ να τη σκοτώσω, αλλά να την πονέσω και να την τραυματίσω. Απλώς, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι η απερίσκεπτη αυτή ενέργειά μου θα προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά και έναν μεγάλο Γολγοθά που θα διανύει και θα διανύσει σε βάθος χρόνου.

«Καλώς θα τιμωρηθώ»

»Μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης, θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ».

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε ότι δεν γνώριζε πόση ζημιά θα προκαλούσε το καυστικό υγρό στην άτυχη Ιωάννα και αρνήθηκε να αποκαλύψει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι.

Δείτε τι γράφει σήμερα η espresso

Tags: