επίθεση-με-βιτριόλι-λύτρας-η-κατηγορ-947565
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.10.2021 | 11:12

Επίθεση με βιτριόλι – Λύτρας: Η κατηγορούμενη στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από την πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ωστόσο ότι η κατηγορούμενη θα είναι εκτός φυλακής σε περίπου 6 χρόνια.

Ο Απόστολος Λύτρας εμφανίστηκε στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 και τόνισε πως «η πρότασή του ήταν αυτή που περιμέναμε. Όπως είπε χαρακτηριστικά, “20 Μαΐου, στις 09:55 άλλαξε η ζωή αυτού του κοριτσιού”».

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της κατηγορούμενης όταν άρχισε την αγόρευσή του, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως από τη μία ήταν αντίδραση εκνευρισμού και από την άλλη δεν άντεξε να ακούει αυτά που καταμαρτυρούσε. «Η μεγαλύτερη καταδίκη της ήταν ότι κατάφερε να κάνει την Ιωάννα σύμβολο δύναμης», σημείωσε.

Όπως εκτίμησε ο συνήγορος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, «μιλάμε για 15 χρόνια κάθειρξη. Θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, στα 5,5-6 χρόνια θα είναι έξω».

Για την 37χρονη Έφη, υπογράμμισε πως στη διάρκεια της δίκης, «συνέχισε να παίζει θέατρο, όπως έπαιζε από την πρώτη στιγμή». Την Τρίτη (26/10) θα ολοκληρωθούν οι αγορεύσεις και αναμένεται ακολούθως η απόφαση του δικαστηρίου.