επίθεση-με-βιτριόλι-η-αστυνομία-γνωρί-779068
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 04.06.2020 | 14:36

Επίθεση με βιτριόλι: Η Αστυνομία γνωρίζει τη φωνή της δράστη

Τη φωνή της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα πριν από περίπου δύο εβδομάδες έχουν στα χέρια τους οι αρχές, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η Αστυνομία έχει βάλει στο μικροσκόπιό της ένα τηλεφώνημα, το οποίο συνδέει με τη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το τηλεφώνημα έγινε σε εταιρία ταξί και έχει καταγραφεί, κι έτσι η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της καταγεγραμμένη την κλήση αυτή, προκειμένου να γίνει συγκριτική ανάλυση με εν δυνάμει ύποπτες γυναίκες.

Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα για το σημείο παραλαβής και αποβίβασης της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι το τηλεφώνημα στην εταιρία ταξί φέρεται να έγινε από καρτοτηλέφωνο. Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι σε όλη αυτή τη διαδρομή υπάρχουν κάμερες από εταιρίες, που μπορεί να έχουν καταγράψει καθαρά το πρόσωπο της γυναίκας.

Βάσει της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου φαίνεται πως η δράστις πήγε στο σημείο της επίθεσης χωρίς κινητό τηλέφωνο, προκειμένου να μην καταγραφεί το στίγμα της.