επίθεση-με-βιτριόλι-γνώριζε-τον-χώρο-780347
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.05.2020 | 23:45

Επίθεση με βιτριόλι: «Γνώριζε τον χώρο που εργαζόμουν»

Την εκτίμηση ότι η γυναίκα που της επιτέθηκε γνώριζε τον εργασιακό της χώρο εξέφρασε στον δικηγόρο της η 34χρονη Ιωάννα που δέχθηκε επίθεησ με βιτριόλι: «Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε», είπε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι μόλις η γυναίκα της πέταξε το οξύ διέφυγε πίσω από το θύμα της. Ήξερε ακριβώς πού να στρίψει ώστε να κρυφτεί  και να μην καταγραφεί στις κάμερες. Μάλλον έστριψε δεξιά προς τη Θησέως.

Η αστυνομία εξετάζει  όλα τα βίντεο αλλά και το κινητό και τους λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυο που διαθέτει η Ιωάννα. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων.

Το θύμα είναι σε κατάσταση σοκ και μιλάει ελάχιστα. Τα τραύματα σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ βαριά. Έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο και θα ακολουθήσουν και άλλα. Προσπάθεια γίνεται από οφθαλμιάτρους για να σώσουν και το αριστερό της μάτι.