επίθεση-με-τσεκούρι-η-ανακοίνωση-του-ν-803251
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 22.07.2020 | 19:22

Επίθεση με τσεκούρι: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον 56χρονο δημόσιο υπάλληλο

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 56χρονος εφοριακός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, καθώς η κατάσταση της υγείας του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” στη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας “παραμένει σε νοσηλεία στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), είναι διασωληνωμένος σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και παρουσιάζει δυσκολία ανταπόκρισης στη θεραπεία”. Όπως επισημαίνεται “σήμερα Τετάρτη, κατόπιν εκτίμησης που έγινε συνολικά από την ιατρική ομάδα, τον κ.Ν. Καπραβέλο, συντονιστή διευθυντή της Β’ ΜΕΘ, τον κ.Θ. Σιώζο, διευθυντή στη Νευροχειρουργική Κλινική και τον κ.Ν. Φόρογλου, αναπληρωτή καθηγητή Νευροχειρουργικής ΑΠΘ, η κατάσταση του ασθενή θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για τη ζωή του”.

Σχετικά με την 67χρονη, το νοσοκομείο αναφέρει πως νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Παρουσιάζει σημαντικά σημεία βελτίωσης μετά από τις επεμβάσεις αποκατάστασης στα τραύματα του προσώπου που διενεργήθηκαν τη Δευτέρα, ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου, δεν έχει διαφύγει του κινδύνου λόγω των βλαβών στον εγκέφαλο. Σημειώνεται πως παραμένει σε στενή νευροχειρουργική παρακολούθηση.

Ευχάριστα είναι τα νέα για την τρίτη τραυματία, μια 47χρονη γυναίκα, η οποία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο χθες.