επίθεση-με-καυστικό-υγρό-άφαντη-η-38χ-1084855
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 24.10.2022 | 22:46

Επίθεση με καυστικό υγρό: «Άφαντη» η 38χρονη -Νέες αποκαλύψεις

Παρά το γεγονός ότι το αυτόφωρο έχει λήξει και οι Αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης, δεν παραδίδεται στις Αρχές η 38χρονη από το Ηράκλειο, που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο της πόλης, καθώς, όπως υποστηρίζει ήταν σε άμυνα.

«Αυτοί οπλοφορούν, εγώ πήρα το υγρό νόμιμα από το ίντερνετ. Μου το έφερε εταιρεία κούριερ στο σπίτι. Δεν είναι βιτριόλι, είναι “τύπου ακουαφόρτε”» υποστηρίζει στο Star, την ώρα που ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Θριάσιο, καθώς υπέστη βαθύ χημικό έγκαυμα και ο δρόμος προς την αποκατάστασή του είναι μακρύς.

Παράλληλα, αναζητούνται και συνεργοί της μέσω στίγματος του κινητού της τηλέφωνου, καθώς σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του θύματος, Αλέξη Κούγια, μετά την επίθεση την περίμενε ένα όχημα που την βοήθησε να αποδράσει. Σημειώνεται, πως τον Δεκέμβριο του 2019 και παρά τις αντιδράσεις των στενών συγγενών του 36χρονου, το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα στη φυλακή.

Επίσης, σύμφωνα με το Star, τo οικογενειακό περιβάλλον του θύματος κάνει λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδελφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Όπως υποστηρίζει η 38χρονη, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε συνεχώς με αποτέλεσμα, όπως είπε, το μοιραίο βράδυ να θολώσει. «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο. Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ, που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, και επέστρεψε στις 5 το πρωί» είπε η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών. «Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα», περιέγραψε.

Όπως λέει, είχε μια μικρή ποσότητα μαζί της και δεν ήταν βιτριόλι: «Ήταν ένα υγρό, τύπου ακουαφόρτε, που προμηθεύθηκα από το ίντερνετ νόμιμα. Είχα τρομοκρατηθεί. Από φόβο το είχα μαζί μου». Η ίδια ξεκαθαρίζει πως δεν πήγε με πρόθεση να τον βλάψει στο ξενοδοχείο: «Δεν είχα προμελητήσει κάτι. Στο ξενοδοχείο είχαμε βρεθεί τέσσερις φορές . Περίμενα την τέταρτη φορά να τον βλάψω; Το υγρό το είχα μαζί μου ως μέσο προστασίας γιατί δεν είχα άλλο όπλο». Η 38χρονη ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει μήνυση κατά του αδερφού του θύματος για ενδοοικογενειακή βία και αναφέρει για τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Με χτυπούσε. Όμως δεν ήθελα να πάει ξανά φυλακή. Είναι έξω με αναστολή γι’ αυτό και δεν του έκανα μήνυση. Εκείνοι οπλοφορούν. Εμένα αν με στρίμωχναν κάπου και με άρχιζαν πάλι στο ξύλο, πως θα υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου; Έχω και δύο παιδιά μαζί μου. Κακώς βέβαια έχουμε φθάσει ως εδώ».