επιστροφή-για-τους-δέκα-μικρούς-μήτσ-456846
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 12.03.2018 | 13:53

Επιστροφή για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» έρχονται στον ΑΝΤ1

Εξι «δυνατά», ολοκαίνουργια επεισόδια για τους «Δέκα μικρούς Μήτσους» έρχονται στον ΑΝΤ1! Το νερό μπήκε στο αυλάκι και ο Λάκης Λαζόπουλος έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και εργάζεται πυρετωδώς για την τηλεοπτική επιστροφή του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έβαλε την υπογραφή του στο πολυπόθητο, για το κανάλι του Αμαρουσίου, συμβόλαιο συνεργασίας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και ο ΑΝΤ1 τα είχαν βρει -σε ό,τι αφορά τα οικονομικά- εδώ και καιρό και βρίσκονταν πολύ κοντά στην τελική συμφωνία για την αναβίωση των «Δέκα μικρών Μήτσων» έπειτα από 14 χρόνια.

Ωστόσο, κάποια διαδικαστικά θέματα και λεπτομέρειες της φιλόδοξης παραγωγής, που αφορούσαν τα σκηνικά και τους συνεργάτες -ηθοποιούς και τεχνικούς-, έγιναν η αιτία να καθυστερήσει λιγάκι να βγει… λευκός καπνός! Κι αυτό διότι η επιθυμία του Λάκη ήταν να βάλει την εμπνευσμένη δημιουργική σφραγίδα του σε ακόμη ένα άρτιο καλλιτεχνικό προϊόν, από αυτά που μας έχει συνηθίσει στη διάρκεια της επιτυχημένης πορείας του στη μικρή οθόνη, και δη στην κωμωδία.

Ουσιαστικά προβλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπήρξαν ποτέ, αφού τόσο ο ίδιος όσο και ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος -ο οποίος ήθελε διακαώς να εξασφαλίσει μια συνεργασία με τον Λάκη από το περασμένο καλοκαίρι- είχαν βρει εξαρχής την κοινή συνισταμένη τους, που δεν είναι άλλη από μια καλή και ποιοτική τηλεόραση! Όπως μεταφέρει αξιόπιστη πηγή, ο Λαζόπουλος έχει σχεδόν καταλήξει και στην ημέρα προβολής των «Δέκα μικρών Μήτσων», η οποία θα είναι -εκτός απροόπτου- το Σάββατο.

Οσο για την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σατιρικής σειράς, που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν πέσει στο τραπέζι δύο ημερομηνίες, η 24η ή η 31η Μαρτίου.

Πάντα δίπλα στον Λάκη βρίσκεται ο αδελφός του Κώστας Λαζόπουλος, ο οποίος έχει αναλάβει να «τρέξει» όλες τις διαδικαστικές λεπτομέρειες που προέκυψαν μετά την υπογραφή των συμβολαίων με τον ΑΝΤ1. Οσο για τον Λάκη; Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Παρίσι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ωστόσο στο μυαλό του υπάρχουν μόνο οι νέες ιστορίες της χήρας Μήτση, του Φευγουλέα, της Μισέλ και όλων των άλλων αγαπημένων χαρακτήρων του που γέννησε η φαντασία του και λάτρεψε όλη η Ελλάδα.

Για την ιστορία, οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» βγήκαν στον αέρα από το 1992 μέχρι το 2004 μέσα από τη συχνότητα του Mega και προβλήθηκαν συνολικά 48 επεισόδια. Ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος έγραφε τα σενάρια και πρωταγωνιστούσε, πλαισιωμένος από καταξιωμένους ηθοποιούς, όπως η Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Παύλος Χαϊκάλης και πολλοί άλλοι.

Οι περισσότεροι από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους τους. Μαζί του στην τηλεοπτική επιστροφή του θα είναι φυσικά και η ταλαντούχα Σοφία Φιλιππίδου, με την οποία η χημεία τους ταίριαξε απολαυστικά και στο φετινό, πολύ επιτυχημένο, θεατρικό έργο του δημιουργού «Α-πελ-πι-σί-το», που παίζεται ακόμη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Αθηνών.