Επιστρέφουν Mazda και Lada στην Ελλάδα

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η αλλαγή εισαγωγέα στην Ελλάδα, μίας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες Παγκοσμίως. Πρόκειται για μία εταιρεία που κάνει Πρωταθλητισμό στις πωλήσεις στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείται ως θυγατρική της πολυεθνικής.

Οι υπογραφές έχουν πέσει και η ιδιαίτερα εμπορική αυτοκινητοβιομηχανία θα ενταχθεί στον Ελληνικό όμιλο επιχειρήσεων γνωστής αυτοκινητικής οικογένειας.

Παράλληλα έχουν ενταθεί οι διεργασίες για την επιστροφή στη χώρα μας των Mazda και Lada. Σε ότι αφορά τους Ιάπωνες, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι και οι τελευταίες ενστάσεις τους έχουν καλυφθεί και είναι έτοιμοι να υπογράψουν την παραχώρηση της αντιπροσωπείας σε Ελληνικό όμιλο. Μάλιστα αναφέρεται πως το deal θα έχει κλείσει μέχρι το καλοκαίρι…

Ομοίως και με τη η Lada με του Γάλλους ιδιοκτήτες της να θέλουν διακαώς την επανέναρξη της δραστηριότητας της σε χώρες που παραδοσιακά η μάρκα πήγαινε καλά. Η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας επιτρέπει την ανάπτυξη μαρκών με οικονομικά αυτοκίνητα, κάτι που συμβαίνει και με την Dacia. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας μέχρι τα τέλη του χρόνου οι Γάλλοι θέλουν να έχουν ολοκληρώσει το επόμενο διάστημα τις διαπραγματεύσεις με τους δύο βασικούς διεκδικητές, ώστε από το 2020 να δημιουργηθούν οι πρώτες εκθέσεις Lada στη χώρα μας.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ, LADA, MAZDA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!