επιμένει-ο-κατερινόπουλος-για-τον-μάν-1006126
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 19.04.2022 | 17:48

Επιμένει ο Κατερινόπουλος για τον Μάνο Δασκαλάκη -Να γίνει τεστ DNA

O Θανάσης Κατερινόπουλος έβαλε ξανά στο στόχαστρο τον Μάνο Δασκαλάκη και διερωτήθηκε εάν ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι πράγματι ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών, ενώ ζήτησε την διενέργεια τεστ DNA.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και ανέφερε πως «γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες και εγώ έκανα ένα ερώτημα μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ».

Παράλληλα, τόνισε ότι δημιουργούνται ερωτήματα, για το γεγονός ότι ενώ έπρεπε να γίνει εκταφή της Μαλένας, δεν έχει γίνει ακόμη, γιατί ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει πληρώσει τον τάφο, σύμφωνα με τον κ.Κατερινόπουλο.

«Υπάρχει ένα θέμα με τους τάφους των παιδιών. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά. Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφή και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;», είπε χαρακτηριστικά για την υπόθεση της Πάτρας.