επιδεινώθηκε-ξαφνικά-η-υγεία-της-μητ-505965
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 06.07.2018 | 22:50

Επιδεινώθηκε ξαφνικά η υγεία της  μητέρας της Δώρας Ζέμπερη -Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε σήμερα η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του κεντρικού δελτίο ειδήσεων του Star.

Η κατάσταση της υγείας της μετά την έναρξη της δίκης δεν είναι καλή και επιδεινώθηκε από τη στιγμή που συνάντησε από κοντά την περασμένη Τετάρτη τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι σκότωσε την κόρη της.

Η κυρία Γεωργία δύο μέρες μετά την έναρξη της δίκης, δεν άντεξε και κατέρρευσε. Σήμερα (σ.σ. Παρασκευή) το μεσημέρι τα παιδιά της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ, συνταρακτικές αποκαλύψεις έκανε ο αδερφός τη Δώρας Ζέμπερη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 την Πέμπτη.

Σύμφωνα με όσα είπε η οικογένειά της αναμένεται να καταθέσει στοιχεία για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν η άτυχη 34χρονη, ανατρέποντας την κατάθεση στο δικαστήριο του διευθυντή της Α’ ΔΟΥ Πειραιά καθώς θα δείξουν πως η εφοριακός είχε αναλάβει πάνω από 330 υποθέσεις μεγάλης φοροδιαφυγής, φαρμακείων και μεγάλων διαγνωστικών κέντρων, στις οποίες είχε επιβάλει πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ.

«Εμείς εδώ δεν ζούμε 9 μήνες, περνάμε μαρτύριο. Και μέσα σε αυτό το μαρτύριο έχουμε καταφέρει να δώσουμε έναν αγώνα τεράστιο, να προσπαθήσουμε να συγκεντρώσουμε στοιχεία», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είχα καταλάβει ότι υπήρχε πάντα φόβος πάνω στην εργασία της. Υπήρχε μεγάλη νευρικότητα λίγες ημέρες πριν τη στυγερή δολοφονία. Υπάρχουν κάποια κομμάτια που είναι πολύ περίεργα. Μία ημέρα ακριβώς πριν τη δολοφονία μου είχε πει ότι “αν πάθω κάτι, έχω κάποια χρήματα μέσα σε ένα βιβλίο και έχω και τους κωδικούς του κινητού μου και το Pin των καρτών”. Αυτά δείχνουν φόβο. Και να είχε απειληθεί δεν θα το έλεγε, γιατί πάντα κοίταγε να μας προστατέψει

Είχε πάρα πολύ σοβαρές υποθέσεις, δεκάδες υποθέσεις, οι οποίες ήταν και με μεγάλα ποσά, όλες. Υπάρχουν στοιχεία τα οποία είναι στην κρίση του δικαστηρίου. Η εμπλοκή του Σοροπίδη, του φονιά, είναι δεδομένη αλλά είχε συνεργούς. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία, ό,τι έχουμε βρει και η δικαιοσύνη θα κάνει ό,τι μπορεί. Από εκεί και έπειτα είναι στο χέρι της δικαιοσύνης».