eπιδειξίας-σε-πλατεία-της-χαλκίδας-436615
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 07.02.2020 | 10:08

Eπιδειξίας σε πλατεία της Χαλκίδας

Πριν καλά-καλά περάσουν 40 ημέρες από την σύλληψη ενός αδίστακτου επιδειξία ο οποίος έβγαζε επί έξι μήνες τα αρρωστημένα σεξουαλικά απωθημένα του προκαλώντας τις κοπέλες που εργάζονταν στα καταστήματα της Χαλκίδας, έκανε την εμφάνισή του στην πόλη άλλος ένας με παρόμοια δράση!

Μια νέα κοπέλα που περνούσε από την πλατεία Αγοράς για να πάει στη δουλειά της στις 6:15 τα ξημερώματα της Πέμπτης, πανικοβλήθηκε όταν πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της ένας ψηλός και εύσωμος άνδρας ο οποίος άρχισε να αυτοϊκανοποιείται κοιτάζοντάς την! Η κοπέλα το έβαλε στα πόδια, αλλά ειδοποίησε την Αστυνομία περιγράφοντας τον επιδειξία, ο οποίος όμως πρόλαβε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον… παθιασμένο άγνωστο βάσει των χαρακτηριστικών του που περιέγραψε το θύμα και αναζητούν πλάνα από κάμερες στην γύρω περιοχή.

Μόλις στις 29 Δεκεμβρίου του 2019 είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών ένας 41χρονος Έλληνας, που είχε παρενοχλήσει με τον ίδιο τρόπο τουλάχιστον άλλες πέντε γυναίκες υπαλλήλους ενός εμπορικού καταστήματος, τις πρωινές ώρες που πήγαιναν να πιάσουν δουλειά! Στην σύλληψη του σάτυρου οδήγησε η ψυχραιμία μιας νεαρής υπαλλήλου σε τυροπιτάδικο της πόλης, που ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του όταν τον είδε να βγάζει στη φόρα τα γεννητικά του όργανα και να της τα… επιδεικνύει!