ράδιο-αρβύλα-πώς-τους-υποδέχτηκε-το-twitter-979425
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 10.01.2022 | 21:14

Ράδιο Αρβύλα: Πώς τους υποδέχτηκε το Twitter για τη… “σιωπή”

Επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες οι Ράδιο Αρβύλα, χωρίς φυσικά τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά το σκάνδαλο το οποίο ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον πρώην συνεργάτη τους.

Δεν έγινε όμως καμία νύξη για το θέμα!

Μάλιστα το γεγονός ότι δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στο σκάνδαλο και τις σοκαριστικές αποκαλύψεις αφορούν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, προκάλεσε δυσαρέσκεια μερίδας των τηλεθεατών, ιδίως κατά τη διάρκεια που ο Κανάκης και η παρέα του έκαναν χιούμορ με θέματα σαν να μην έχει συμβεί τίποτα…!

Το κλίμα βέβαια είχε προετοιμαστεί… με κάποιους στα social να αναρτούν αφίσες για μποϊκοτάζ στην εκπομπή!

Πως άρχισε η εκπομπή

Η εκπομπή ξεκίνησε με ένα βίντεο χιουμοριστικό σχετικά με το πώς σκεφτόντουσαν να ονομάσουν την εκπομπή από εδώ και στο εξής. Έπειτα προβλήθηκε ένα βίντεο με ευχές των τηλεθεατών και είδαμε τους τρεις παρουσιαστές να κάθονται στη σειρά.

Ο Αντώνης Κανάκης είπε, μεταξύ άλλων, κατά την έναρξη της εκπομπής:

«Έτσι Αλέξανδρε με γκάζια. Δεν θέλουμε να το κάνουμε θέμα αλλά πόσες ευχές μας έχετε στείλει. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας θα κρατήσουμε. Στο @@λο 2021. Είναι μεγάλη τύχη αυτό που θα ζήσετε γιατί είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση».

Την ώρα όπου τα Ρίχτερ ταρακούνησαν τη συμπρωτεύουσα, το «Ράδιο Αρβύλα» παιζόταν live με τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να σχολιάζουν τον πρώτο σεισμό και να τον συνδέουν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Πώς τους “υποδέχτηκε” το Twitter

Οι χρήστες του twitter διχάστηκαν με την επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα όμως αρκετοί τόνιζαν πως όποιος δεν γουστάρει να παρακολουθήσει τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του μπορεί απλά να αλλάξει κανάλι…

Τελικά δεν γέμισε η “κενή” θέση

Mπορεί οι φήμες πως ο Αντώνης Κανάκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Στάθη Παναγιωτόπουλου να έχουν φουντώσει για τα καλά, φαίνεται πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Ο Αντώνης Κανάκης δεν φαίνεται να θέλει να «γεμίσει» το κενό στην καρέκλα που καθόταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατά τα χρόνια της συνεργασίας του με τους Αρβύλες. Έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν η εκπομπή θα στελεχώνεται από τους ήδη υπάρχοντες συνεργάτες του Ράδιο Αρβύλα και του Βινυλίου χωρίς προσθήκες.

Πόσα έπαιρνε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στους Αρβύλα;

Στο φως της δημοσιότητας βγήκε ο μισθός που έπαιρνε για τη συμπαρουσίαση του Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Με αφορμή λοιπόν όλα τα παραπάνω, τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο κάποιες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική του κατάσταση και την αμοιβή του από τους Ράδιο Αρβύλα. Ο Παναγιωτόπουλος λοιπόν, με βάσει όσα έχουν γίνει γνωστά, αμειβόταν για τη συμμετοχή του στους Ράδιο Αρβύλα με 10.000 ευρώ μηνιαίως.