«Έπεσε» η COSMOTE -Mεγάλο πρόβλημα σε όλη την Ελλάδα

Σύμφωνα με καταγγελίες, πολλοί συνδρομητές κινητής της COSMOTE είδαν ξαφνικά τα τηλέφωνά τους να «νεκρώνουν» από σήμα την Τρίτη το απόγευμα.

Από τις 6.30 δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση κλήσεων ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στα δεδομένα του internet.

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το τηλεφωνικό κέντρο της COSMOTE δέχτηκε μπαράζ διαμαρτυριών από όλη την Ελλάδα, ενώ οι απαντήσεις που δίνονταν από τους τεχνικούς ήταν ότι το πρόβλημα είναι «γενικό» και γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης.

Δεν δόθηκε καμία άλλη πληροφορία για ποιο λόγο δημιουργήθηκε το πρόβλημα και πότε θα επανέλθει το δίκτυο.

Επίσημες απαντήσεις αναμένονται από την εταιρεία.

Επικοινωνία aftodioikisi.gr -OTE

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ απ’ όπου επιβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα είναι γενικευμένο. Αφορά, δε, χιλιάδες συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα. Αν και υποστήριξαν ότι δεν γνωρίζουν από πού προέρχεται, διαβεβαίωσαν ότι καταβάλλονται προσπάθειες για τη λύση του.

Ωστόσο, έως τουλάχιστον στις 23.30, δηλαδή πέντε ώρες μετά, το δίκτυο κινητής εξακολουθούσε να είναι εκτός λειτουργίας.

Η aftodioikisi.gr επικοινώνησε εκ νέου με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του Ομίλου ΟΤΕ. Αυτή τη φορά η διαβεβαίωση ήταν ότι:

Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και οι τεχνικοί εργάζονται για την επίλυσή του. Ωστόσο ούτε αυτή τη φορά ήταν σε θέση να μας ενημερώσουν:

-Σε τι συνίσταται το συγκεκριμένο πρόβλημα.

-Πότε θα επιλυθεί.

Τελικώς, το πρόβλημα (όποιο και αν ήταν), αποκαταστάθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, COSMOTE, PROTEINOMENA, ΚΙΝΗΤΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!