εντοπίστηκε-ο-φοιτητής-που-είχε-εξαφα-642666
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 17.06.2019 | 09:28

Εντοπίστηκε ο φοιτητής που είχε εξαφανισθεί στην Κρήτη

Καλά στην υγεία του, χωρίς εμφανή σημάδια τραυματισμού, εντοπίστηκε στις 5 το πρωί σε αγροτική τοποθεσία του Καβροχωρίου στο Ηράκλειο, ο 20χρονος Κοσμάς Κακούρης.

Τον φοιτητή, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από τις 14 Ιουνίου, εντόπισαν το πρωί άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.

Με ασθενοφόρο για προληπτικούς κυρίως λόγους ο 20χρονος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Όπως δήλωσε στο cretapost, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, κάτοικος Καλεσσών άκουσε στις 3 το ξημερώματα φωνές και κλάματα σε αγροτική περιοχή και ειδοποίησε την αστυνομία.

Άνδρες των ΤΑΕ έσπευσαν στην περιοχή, οι οποίοι άκουγαν τις φωνές του 20χρονου χωρίς ωστόσο να μπορούν να τον εντοπίσουν και ζητήθηκε η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ.

Λίγη ώρα αργότερα ο νεαρός εντοπίζεται και εμφανώς καταβεβλημένος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοσμάς είναι φοιτητής στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και στα μέσα της εβδομάδας είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο για τις διακοπές του. Έφυγε από το σπίτι του χωρίς να έχει πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο.

Για τον εντοπισμό του 20χρονου γιου της, Κοσμά Κακούρη, που αγνοούνταν στην Κρήτη, μίλησε η μητέρα του, Εύα Δημάκη.

“Τέλος καλό όλα καλά” δήλωσε η Εύα Δημάκη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” είπε “θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, τους αστυνομικούς, τους χωριανούς, όλον τον κόσμο που βοήθησε και συμμετείχε στις έρευνες”.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr