Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ: Νέες βιοπραγίες σε βάρος εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ

Συνεχίζονται τα περιστατικά κατά τα οποία συνεργεία της ΔΕΗ δέχονται βίαιες επιθέσεις όταν επιχειρούν να ελέγξουν καταγγελίες ρευματοκλοπής.

Μέσα στις γνωστές συνθήκες για πολλά νοικοκυριά, που η εξόφληση λογαριασμών αποτελεί δύσκολη υπόθεση, εμφανίζονται και φαινόμενα επιθέσεων στα συνεργεία των τεχνικών.

Η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ αναφέρει σε ανακοίνωσή της: «Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι τεχνίτες του ΔΕΔΔΗΕ γίνονται θύματα βιαιοπραγιών, τι στιγμή που εκτελούν το καθήκον τους με απόλυτο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία.

Το νέο τραγικό φαινόμενο αυτή τη φορά έγινε κατά δυο συναδέλφων του ΔΕΔΔΗΕ στη Περιοχή της Ναυπάκτου όταν πήγαν να ελέγξουν υπόθεση ρευματοκλοπής, έληξε με την διακομιδή του ενός στο νοσοκομείο.

Οι ανεξέλεγκτες επιθέσεις προς τους εργαζόμενους και η ραγδαία αύξηση των ρευματοκλοπών, δεν έχουν προηγούμενο το τελευταίο χρονικό διάστημα, παρόλα αυτά η αντιμετώπισή τους, από πλευράς Διοίκησης, βρίσκεται σε τέλμα».

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση, η ΕΤΕ/ΔΕΗ «καταδικάζει τέτοιου είδους συμπεριφορές και απαιτεί από τη Διοίκηση να πράξει τα δέοντα, ώστε οι υπάλληλοι που ασχολούνται με τέτοιου είδους εργασία να αντιμετωπίζονται πάντα με τη δέουσα προσοχή και όχι μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη, όπως γίνεται συνήθως με την αποκατάσταση των βλαβών σε έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Θέλουμε να επισημάνουμε για μια ακόμη φορά πως η ανθρώπινη ζωή είναι το πιο πολύτιμο αγαθό. Κανένας συνάδελφος δεν αξίζει τέτοιου είδους συμπεριφορά και μεταχείριση».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΔΕΔΔΗΕ, ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΔΕΗ, ΝΕΕΣ ΒΙΟΠΡΑΓΙΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!