ένωση-αστυνομικών-υπαλλήλων-αχαΐας-578486
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.01.2020 | 10:33

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας: “Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο Κουκάκι

Οι εικόνες σοκ στο Κουκάκι, προβλημάτισαν και ανησύχησαν ιδιαίτερα και τους Αστυνομικούς Υπαλλήλους στην Αχαΐα.

“Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως έξι συνάδελφοί μας βρίσκονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο”, αρχικά αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας. 

“Είναι ντροπή για το κράτος εν έτη 2020, νεαροί που θέλουν να εκφράζουν μια ιδεολογία, να επιτίθενται σε εργαζόμενους με κίνδυνο να τραυματιστούν σοβαρά ή να έχουμε κάτι χειρότερο…”, συνεχίζει ο κ. Τσίτσικας, συμπληρώνοντας ότι αναμένει παρέμβαση του πολιτικού κόσμου που αντιμετωπίζει με σοβαρότητα όλα όσα αφορούν την ΕΛ.ΑΣ.

Σε ότι αφορά τις κατηγορίες που χαρκτηρίστηκαν ως πλημμέλημα, ο πρόεδρος της Ένωσης είπε ότι “Εμείς δεν κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, όμως αυτό μας προκάλεσε έκπληξη, γιατί ακόμα δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ όταν είδαμε τις εικόνες να πετούν βαριά αντικείμενα προς τους συναδέλφους, τα οποία μπορούσαν να τους είχαν σκοτώσει. Μη νομίζετε ότι οι πλαστικές ασπίδες είναι ασφαλείς…  μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις… Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα”, συμπληρώνει.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσίτσικας(φωτο), η Ένωση Αστυνομικών της Αθήνας, αναμένται να κινηθεί νομικά ενώ ήδη έχει υποβληθεί διάβημα στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

“Άλλο εκφράζω μια ιδεολογία, που μπορεί να γίνεται από τον καθένα γιατί έχουμε Δημοκρατία και άλλο αυτές οι εικόνες ντροπής”, καταλήγει ο πρόεδρος της Ένωσης.