«Ενέδρες» στους δρόμους τα ξημερώματα -Τι εντολή δόθηκε στους αστυνομικούς - Aftodioikisi.gr
Τετάρτη
20
Οκτώβριος
Back

«Ενέδρες» στους δρόμους τα ξημερώματα -Τι εντολή δόθηκε στους αστυνομικούς

Μπορεί η πρόσβαση απερίσκεπτων πολιτών σε υπεράριθμα ρεβεγιόν ή κορωνοπάρτι να είναι σχετικά απρόσκοπτη πριν από τις 22:00, ωστόσο η διαφυγή τους από αυτά θα επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και βαριά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα θα ισχύουν τα εξής:

6.000 αστυνομικοί στην Αττική

4.000 στην υπόλοιπη Ελλάδα

Οι αστυνομικές «Ενέδρες» θα είναι ισχυρότερες μετά τις 05:00 δηλαδή θα αυξηθούν τα πρόστιμα μετά το… Blackjack ανεξάρτητα αν είχαν ρέντα στο παιχνίδι

Τα αστυνομικά «Aντίμετρα» έχουν στηθεί κυρίως στη διαφυγή από κορωνοπάρτι.

Δεν ισχύει ο κωδικός 6 για… πρωινό ρεβεγιόν. Όσοι εντοπιστούν τις πρωινές ώρες με λαμέ ρούχα, παγέτες και γόβες, δύσκολα θα μπορέσουν να δικαιολογήσουν την μετακίνησή τους.

Καθολικοί έλεγχοι στις βεβαιώσεις εργασίας όσων ελέγχονται

Αύριο είναι κλειστά τα καταστήματα-δημόσιες υπηρεσίες και πολλές επιχειρήσεις, οπότε λίγοι θα είναι αυτοί που μπορούν να έχουν πειστικά δικαιολογητικά μετακίνησης.

Η μοναδική αιτιολόγηση μετακίνησης είναι η εργασία, γιατρός, νοσοκομείο, φαρμακείο, βόλτα κατοικίδιου.

Ενδεικτικά της αυστηρότητας των αστυνομικών μέτρων που θα εξελιχθούν τα ξημερώματα, είναι τα αριθμητικά δεδομένα των μπλόκων. 15 θα είναι από τις 22:00 μέχρι τις 05:00, και από τις 05:00 και μετά θα έχουν γίνει 33

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!