ένας-ναός-της-διασκέδασης-βγαίνει-σ-323055
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ | 26.09.2018 | 09:19

Ένας «ναός» της διασκέδασης βγαίνει σε πλειστηριασμό 

Δυο αποθήκες και ένα κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου στο οικοδομικό τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Καρνεάδου – Πλουτάρχου – Αλωπεκής και Λουκιανού και με προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Καρνεάδου που ανήκουν στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΑΘΗΝΑΊΑ  Α.Παπαργυρόπουλος» είναι ήδη στην  ηλεκτρονική ιστοσελίδα των πλειστηριασμών.

Με  επισπεύδουσα την EFGEurobank, η οποία  διαχειρίζεται πλέον τις απαιτήσεις από την τράπεζα InterBank, τα ακίνητα της θρυλικής «Αθηναίας», που αποτέλεσε έναν από τους «ναούς» της νυχτερινής Αθήνας για δεκαετίες, βγαίνουν σήμερα στον πλειστηριασμό έχοντας αποτίμηση  στα 315.000 (η αποθήκη)  και 522.000 ευρώ (το κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου).

Να σημειωθεί ότι η αρχική υποθήκη του ακινήτου ( αποθήκη ) έγινε το 2002 με αξία 700.000 ευρώ,  ενώ το κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου εμφανίζει υποθήκη αξίας 948.000 ευρώ.

Όσο για το τρίτο ακίνητο μία μικρότερη αποθήκη αυτό βγαίνει στο σφυρί με τιμή πρώτης προσφοράς τις 28.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία προσφορά στο ηλεκτρονικό σύστημα όπως και στη συμβολαιογράφο που διενεργεί τον πλειστηριασμό.

Γιώργος Αλεξάκης