εμυ-εξέδωσε-έκτακτο-δελτίο-καιρού-514757
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.08.2021 | 12:54

ΕΜΥ: Εξέδωσε έκτακτο δελτίο καιρού

Έκτακτο δελτίο καιρού για αύριο Σάββατο (21-08-2021) εξέδωσε η ΕΜΥ επισημαίνοντας ότι θα σημειωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα προβλέπεται να εκδηλωθούν από τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και βαθμιαία στη Θεσσαλία.

Από τις μεσημβρινές ώρες τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο, κυρίως στα ορεινά.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από αργά το απόγευμα.

Αρναούτογλου: Προσοχή!

Υπενθυμίζεται ότι για τις ανατροπές που ετοιμάζει ο καιρός τις επόμενες ώρες σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, είχε προειδοποιήσεις ο γνωστός μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου,

Που ζητάει προσοχή από τους πολίτες και σημειώνει ότι ο καιρός θα είναι πολύ άστατος την Παρασκευή και το Σάββατο την κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ηπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Ο καιρός αλλάζει με μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές σε ορισμένες περιοχές της χώρας και να συνοδεύονται από ισχυρό άνεμο ή από χαλάζι, όπως προσθέτει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ειδικότερα ο Σάκης Αρναούτογλου γράφει στο facebook:

 «Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 28 Αυγούστου με μια μόνο ματιά!

Με δυο λόγια: Προσοχή!