εμυ-εκτακτό-δελτίο-τι-καιρό-θα-κάνει-τη-323121
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 27.02.2019 | 17:38

ΕΜΥ-Εκτακτό δελτίο: Τι καιρό θα κάνει την Τσικνοπέμπτη

Τσικνοπέμπτη με νεφώσεις και τοπικές βροχές φέρνει ο καιρός αύριο 28 Φεβρουαρίου 2019 σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ. Αναλυτικά θα εμφανισθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα ορεινά της Κρήτης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και βαθμιαία γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 με 7 και από το μεσημέρι στα νοτιοανατολικά τοπικά έως 8 μποφόρ.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες τοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Βελτίωση του καιρού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 6 με 7 και βαθμιαία δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ – 28 Φεβρουαρίου

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΑTTIKH

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες και βαθμιαία γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και σταδιακά από το μεσημέρι από δυτικές 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Τσικνοπέμπτη

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ Έκτακτο δελτίο-Καιρός: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.