εμπρηστική-επίθεση-στο-σπίτι-του-μένι-599761
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.08.2020 | 12:43

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς τοποθέτησαν τα μεσάνυχτα άγνωστοι στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη.

Από την έκρηξη έσπασαν τζάμια και καταστράφηκε ολοσχερώς το φυλάκιο ασφαλείας που υπάρχει στον περίβολο του σπιτιού σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

Ο γνωστός παρουσιαστής συνδέει την επίθεση με την επανέκδοση της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά news» στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί νομικά τόσο τον ίδιο τον τηλεπαρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη, όσο και τις επιχειρήσεις μέσων μαζικής ενημέρωσης, των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

«Χθες το βράδυ περί ώρα 00.00 άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν τρεις εμπρηστικούς μηχανισμούς στην οικία του Μένιου Φουρθιώτη στην Εκάλη. Αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας των κακοποιών ήταν η πρόκληση σοβαρών ζημιών στην οικία, στην οποία έσπασαν τα τζάμια, και η ολική καταστροφή του φυλακίου ασφαλείας, το οποίο υπάρχει στον περίβολο της οικίας. Για την υπόθεση ήδη διενεργεί προανάκριση η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφαλείας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Φουρθιώτης συνδέει αυτή την επίθεση με την εκδοτική προσπάθεια, την οποία αρχίζει στις αρχές Σεπτεμβρίου με την επανέκδοση της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ NEWS, και τη συνδέει με το γεγονός ότι ήδη ο ίδιος και οι συνεργάτες του έχουν αρχίσει έρευνα για σκάνδαλα πολιτικών και επιχειρηματιών».