Εμπρηστές κατέστρεψαν μηχανήματα εταιρείας στην Ιεράπετρα

Κυκλώματα εκβιαστών που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν μια οικογένεια επιχειρηματιών του Λασιθίου «βλέπουν» οι αρχές πίσω από τον πρωτοφανή εμπρησμό και την καταστροφή των χωματουργικών μηχανημάτων της εταιρείας «Αδελφοί Μητσόπουλοι», στην περιοχή Πετρούνια στη Γρα Λυγιά της Ιεράπετρας.

Οι εργαζόμενοι είχαν αποχωρήσει, το βράδυ της Τρίτης, όταν ξαφνικά ξέσπασε φωτιά ταυτόχρονα στα οκτώ οχήματα της εταιρείας που ήταν σταθμευμένα σε ένα χωράφι ιδιώτη, όπου κατασκευάζεται θερμοκήπιο. Χάρη στην άμεση επέμβαση πέντε πυροσβεστών με δυο οχήματα, περιορίστηκαν οι ζημιές σε τρία μηχανήματα, όμως άλλα τρία καταστράφηκαν ολοσχερώς με τη ζημιά να αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Στα μηχανήματα βρέθηκαν τσουβάλια στουπιά από από ελιές ποτισμένα με πετρέλαιο, τα οποία οι δράστες είχαν ρίξει στο εσωτερικό σπάζοντας τα παρμπρίζ, ενώ είχαν ποτίσει με πετρέλαιο τις καμπίνες! Ωστόσο, το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης έχει καταγράψει τους δυο εμπρηστές και το υλικό εξετάζεται καρέ- καρέ από την Ασφάλεια και την Πυροσβεστική, που εκτιμούν ότι θα τους ταυτοποιήσουν σύντομα.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!