eμεινε-έγκυος-ενώ-ήταν-ήδη-έγκυος-σε-δ-858350
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 30.12.2020 | 11:24

‘Eμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε μια μέλλουσα μητέρα, καθώς έμαθε ότι έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη έγκυος σε δίδυμα!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσω της πλατφόρμας του Τικ Τοκ, όπου είναι ενεργή με το όνομα @ theblondebunny1.

«Τα δύο πρώτα μωρά είναι 10 και 11 ημερών μεγαλύτερα από το τρίτο μας μωρό, γι’ αυτό και ξέραμε ευθύς εξαρχής ότι ήταν μια δεύτερη εγκυμοσύνη» εξήγησε σε ένα viral βίντεο, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές.

Η επικύηση συμβαίνει όταν ένα άλλο ωάριο γονιμοποιείται και εμφυτεύεται στη μήτρα ημέρες ή ακόμη και εβδομάδες μετά το πρώτο, με αποτέλεσμα μια δεύτερη εγκυμοσύνη.

«Για να επιβεβαιώσουμε ότι ήταν επικύηση και όχι ένα μωρό που δεν είχε αναπτυχθεί σωστά, οι γιατροί μου κάνουν υπερήχους κάθε δύο εβδομάδες», λέει η μέλλουσα μητέρα. «Και, σίγουρα, τα πάει πολύ καλά, αυξάνεται με υγιή ρυθμό, μόλις 10 με 11 ημέρες πίσω από τα άλλα δύο μωρά».

Σε άλλα βίντεο εξηγεί ότι συνέλαβε με φυσικό τρόπο χωρίς φάρμακα γονιμότητας, ενώ σημείωσε πως σε ορισμένες περιπτώσεις η επικύηση μπορεί να συμβεί ακόμη και μήνες μετά την πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά αυτό δεν συνέβη στην περίπτωσή της.

«Τυχαίνει να έχω ωορρηξία δύο φορές τον μήνα, οπότε έτσι έμεινα έγκυος ενώ ήμουν ήδη έγκυος με δίδυμα», είπε. «Οι ορμόνες εγκυμοσύνης υποτίθεται ότι εμποδίζουν την ωορρηξία. Σε μένα δεν συνέβη αυτό».

Αν και είναι δύο ξεχωριστές εγκυμοσύνες, θα αναφέρονται ως τρίδυμα επειδή θα γεννηθούν την ίδια μέρα». Και συνέχισε: «Θα τα μεγαλώσουμε ως τρίδυμα, θα τα αγαπάμε το ίδιο, αλλά μια μέρα θα τους πούμε την ιστορία τους. Θέλω να τη μάθουν. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη και μοναδική περίπτωση»., συνέχισε σε άλλο βίντεο.