ελληνοκινεζικό-επιμελητήριο-εκδήλω-734789
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 13.02.2020 | 10:51

Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο: Εκδήλωση συμπαράστασης στους Κινέζους για τον κορονοϊό 

Εκδήλωση αληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο σκληρά αυτή την εποχή Κινεζικό Λαό,διοργανώνει αύριο στη σκιά της Ακρόπολης το Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση: «Για να εκφράσουμε την Αλληλεγγύη και την Ηθική Υποστήριξή μας στο δοκιμαζόμενο σκληρά αυτή την εποχή Κινεζικό Λαό, το Επιμελητήριο Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας μαζί με τις Επιχειρηματικές Ενώσεις της Κινεζικής Κοινότητας της Αθήνας και φορείς της Κοινωνίας των Αθηναίων Πολιτών, σας καλούμε στην Αθήνα, την Παρασκευή 14.02.2020, στις 9.00΄-10.00΄ το βράδυ, σε μια σιωπηλή παρουσία συμπαράστασης. Περπατώντας στους πεζόδρομους γύρω από τη διασταύρωση των οδών Βύρωνος και Διονυσίου του Αρεοπαγίτου, κρατώντας τα κόκκινα κινέζικα φαναράκια του ερχομού της Άνοιξης στα χέρια και με τη σκέψη μας στους Πολίτες της Κίνας».

Σε δήλωσή του στην aftodioikisi.gr ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας Φώτης Προβατάς ζητά απ’ όλους τους πολίτες της Αθήνας να λάβουν μέρος στην εκδήλωση: «Είναι καθήκον μας να συμπαρασταθούμε στον Κινεζικό λαό, που δοκιμάζεται σκληρά αυτόν τον καιρό. Άλλωστε, τους δύο λαούς τους ενώνουν οι πολιτισμοί των δύο χωρών, που είναι από τους αρχαιότερους και σημαντικότερους που γνώρισε η ανθρωπότητα», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Προβατάς.