ελληνική-υπηκοότητα-ετοιμάζεται-να-π-848084
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 01.12.2020 | 09:11

Ελληνική υπηκοότητα ετοιμάζεται να πάρει η κόρη του Τέλη Σαβάλας (φωτο)

Η Αριάνα, κόρη του Τέλη Σαβάλας, την ώρα που περιμένει το πολύπόθητο οκ για την ελληνική υπηκοότητα, θυμάται στιγμές στο πλευρό του αξέχαστου πατέρα της.

Το όνομά της έχει συνδεθεί με τον «Κότζακ». Η ίδια ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι ανακαλύπτοντας τα μέρη των προγόνων της αλλά και τον… πλανήτη Μύκονος. Η 26χρονη Αριάνα Σαβάλας, κόρη του αξέχαστου Ελληνοαμερικανού αστέρα του κινηματογράφου και της τηλεόρασης Τέλη Σαβάλας, ακολουθεί τα χνάρια του στη showbiz. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στην «Espresso της Κυριακής», περιμένει με αγωνία την απάντηση στην αίτηση που έχει κάνει για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

«Το αποφασίσαμε μαζί με τον αδελφό μου, Χρήστο, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουμε τη μνήμη του πατέρα μας. Η αίτηση του Χρήστου έγινε δεκτή πριν από λίγο καιρό και έτσι έχει πια διπλή υπηκοότητα: εκτός από Αμερικανός, είναι πλέον και ένας περήφανος Ελληνας πολίτης. Η δική μου αίτηση βρίσκεται ακόμη υπό αξιολόγηση. Ελπίζω κι εύχομαι να πάρω και εγώ την ελληνική υπηκοότητα. Το θέλω πολύ».

«Η ηθοποιία και το τραγούδι είναι δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες της ζωής μου. Ωστόσο η δημιουργία και η ερμηνεία τραγουδιών είναι ο τομέας στον οποίο έχω γίνει περισσότερο γνωστή και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Αυτή την εποχή βρίσκομαι στο στούντιο τελειώνοντας τις ηχογραφήσεις του πρώτου μου ολοκληρωμένου άλμπουμ, το οποίο θα βγει στην αμερικανική αγορά στις αρχές του 2014» λέει.

«Παράλληλα συμμετέχω σε αρκετά live shows με την μπάντα μου ταξιδεύοντας σε διάφορες πόλεις της Αμερικής. Πρόσφατα κάναμε μια εμφάνιση σ’ ένα καταπληκτικό μέρος στο Λος Αντζελες, το οποίο λέγεται Rockwell και θεωρείται πολύ σικ».

«Το όνομά μου ήταν επιλογή της μητέρας μου. Το είχε δει στον ύπνο της τη βραδιά που έμεινε έγκυος σε μένα και το είχε αποφασίσει από τότε. Είναι ένας συνδυασμός του ονόματος του πατέρα μου (Αριστοτέλης) και της μητέρας μου (Τζούλι Αν)», λέει η 26χρονη τραγουδίστρια της τζαζ και ηθοποιός.

πηγή: espresso