Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αδικαιολόγητες οι ουρές – Όλες οι πληρωμές ηλεκτρονικά

  • Απο Aftodioikisi Press
  • 31 Μαρτίου 2020 - 22:33
  • Comments Off

Καμία δικαιολογία δεν υπάρχει για τις ουρές που παρατηρήθηκαν σήμερα έξω από τις τράπεζες σε διάφορες περιοχές της χώρας, μετά και τα μέτρα που έχει λάβει το σύνολο του τραπεζικού συστήματος,  ανέφερε στην σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοιό η Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Χαρά Απαλαγάκη.

Ακόμα η κα Απαλαγάκη είπε ότι τα τραπεζικά καταστήματα ήταν και θα παραμείνουν ανοιχτά.

Επίσης, έχουν όλοι πλήρη πρόσβαση στο σύνολο των οικονομικών και συναλλακτικών τους αναγκών, χωρίς κανένα περιορισμό και μπορούν να συνεχίζουν την οικονομική ζωή τους κανονικά, από απόσταση, χωρίς την ανάγκη να πάνε στο κατάστημα, χάρη στην τεχνολογία.

«Τι παρατηρήθηκε σήμερα; Ότι πληρωμές που πρέπει να γίνουν και μπορούν να γίνουν μέσω της τεχνολογίας έγιναν με ουρές. Ουρές που αδικούν το υψηλό, τεχνολογικό και ψηφιακό επίπεδο που διαθέτει η χώρα σε όλο τον τομέα της δραστηριότητάς της, είτε αυτό αφορά την κεντρική κυβέρνηση, είτε αφορά μεγάλες επιχειρήσεις, όπως είναι και οι τράπεζες. Μας αδικεί η ουρά, γιατί δείχνει ότι δεν ξέρουμε πώς πρέπει να κάνουμε τη συναλλαγή μας, την ελεύθερη συναλλαγή μας, σε περιστάσεις οι οποίες είναι εξαιρετικά ευαίσθητες και κρίσιμες για όλους μας» είπε η κ. Απαλαγάκη.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!