Ελένη Μενεγάκη: Η «ζημιά» στο σπίτι της από την κακοκαιρία
Πέμπτη
2
Δεκέμβριος
Back

Ελένη Μενεγάκη: Η «ζημιά» στο σπίτι της από την κακοκαιρία

Η Ελένη Μενεγάκη μιλώντας στην εκπομπή της για τα προβλήματα που έφερε η κακοκαιρία στην καθημερινότητα των ανθρώπων δεν μπόρεσε να κρύψει την απορία της για τις αντιδράσεις των παιδιών της.

«Γύρισα στο σπίτι και με περίμεναν να μου που ότι δεν λειτουργεί το Wi – Fi και τι θα κάνουμε τώρα» είπε η παρουσιάστρια, η οποία δεν μπορούσε να καταλάβει προς τι ο τόσος εκνευρισμός.

Μετά κατάλαβε ότι δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τους φίλους τους ή να δουν ό,τι ήθελαν στο Netflix και κάπως έτσι διαπίστωσε ότι ειδικά τα παιδιά δεν γνωρίζουν πως είναι η ζωή χωρίς ίντερνετ.

Σε αυτό το σημείο η Ελιάνα Χριστοπούλου παρατήρησε: «Πριν παντρευτείς έναν άνθρωπο, κόψε του το internet για να δεις ποιος είναι πραγματικά» κάνοντας την παρουσιάστρια να λυθεί από τα γέλια, αφού παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκεφτεί αυτή την παράμετρο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!