ελένη-μενεγάκη-ανοίγει-δικό-της-κανάλ-515299
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 21.07.2020 | 08:52

Ελένη Μενεγάκη: Ανοίγει δικό της κανάλι

Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα φαίνεται ότι σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη από το καλοκαιρινό της… ορμητήριο, την Άνδρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια έχει δεχτεί προτάσεις από συνεργάτες, αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube. Άλλωστε είναι ένα από τα πρόσωπα με μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο, με τον λογαριασμό της στο Instagram να αριθμεί 1,2 εκατομμύριο ακολούθους.

«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει αρκετά καλά την παρουσιάστρια.

Εφόσον το κανάλι στο YouTube προχωρήσει, το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως η Ελένη δε θέλει να έχει καθημερινή παρουσία σε αυτό. Η «βασίλισσα της TV» και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube που θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό.

Πάντως οριστικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη ληφθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube, όποτε και αν αυτό ξεκινήσει τη λειτουργία του. Φήμες θέλουν τη στενή συνεργάτιδά της Ελένη Γελαλή, να ηγείται αυτού!