ελένη-καστάνη-αποχώρησε-από-παράστασ-554745
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 20.06.2019 | 16:06

Ελένη Καστάνη: Αποχώρησε από παράσταση λίγo πριν την καλοκαιρινή περιοδεία – Τι συνέβη (βίντεο)

Σε περίπου μία εβδομάδα, η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έχει πρεμιέρα και όλα ήταν έτοιμα, μέχρι που έγινε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

 Δέκα μέρες πριν τη πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση.

Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο και ουδείς περίμενε αυτήν την εξέλιξη. Ωστόσο, ακούγονται φήμες ότι η απόφασή της να είχε να κάνει με την αλλαγή στη σκηνοθεσία, καθώς αρχικά την παράσταση είχε αναλάβει ο Σταμάτης Φασουλής, αλλά, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων τη σκυτάλη πήρε ο Μάνος Καρατζογιάννης. Κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Στην εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, αναφέρθηκε ότι παρότι η ηθοποιός ήθελε πολύ αυτόν τον ρόλο, το τελευταίο διάστημα δυσανασχετούσε.

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχε βρεθεί στα παρασκήνια των προβών, εκεί όπου η ηθοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα και δήλωσε χαρούμενη για τη δουλειά αυτή.

Η πιθανότερη αντικαταστάτρια της ακούει στο όνομα της Βίκυς Σταυροπούλου, η οποία είναι κολλητή φίλη του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη και είναι ελεύθερη για το καλοκαίρι.

Η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα, ωστόσο είναι πολύ κοντά στο να συμφωνηθεί η συνεργασία.

Πηγή: gossip-tv.gr