έλενα-τσαβαλιά-αυτός-ήταν-ο-πρώτος-της-495482
ΚΟΙΝΩΝΙΑ | 18.01.2021 | 12:05

Έλενα Τσαβαλιά: Αυτός ήταν ο πρώτος της σύζυγος (φωτο)

Mε έναν άνθρωπο εκτός του καλλιτεχνικού χώρου είχε κάνει τον πρώτο της γάμο η ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλενα Τσαβαλιά, πριν γνωρίσει το Μάρκο Σεφερλή.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία Αργύρη Τσέλλο,  έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο. Ωστόσο αυτός ο γάμος δεν κράτησε πολύ, καθώς όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001(στην αρχή η σχέση τους ήταν φιλική) και ήδη όλα είχαν τελειώσει.

Συγκεκριμένα έχει δηλώσει:

«Δουλέψα σε μια δουλειά, η οποία είχε προφητικό τίτλο. Λεγόταν “Happy End”, και στην οποία ο Μάρκος δεν με ήθελε. Με επέβαλε ο θεατρικός επιχειρηματίας. Αναγκαστικά, με κατάπιε σαν χάπι τότε».

Στην πορεία όπως λέει, «ξεκινήσαμε να δουλεύουμε μαζί σαν συνεργάτες. Περνούσα καταπληκτικά μαζί του και πάνω στη σκηνή αλλά και εκτός θεάτρου, γιατί βγαίναμε και διασκεδάζαμε. Αλλά μόνο αυτό. Στην πορεία, άλλαξαν τα δεδομένα στην προσωπική μας ζωή, και αρχίσαμε πια να βγαίνουμε πιο φιλικά, και να κάνουμε παρέα και πλάκα».

«Έφτασε και μια βραδιά που είπα “για να τον δω κι αλλιώς αυτόν!” Τελικά καλός ήταν!»

«Με τον Μάρκο είναι πολύ εύκολο να ζεις μαζί του. Είναι εύκολος άνθρωπος. Δεν γκρινιάζει για τίποτα, δεν τσακώνεται!»